THUISZORG

Amare Zorg & Zo biedt zowel (wijk)verpleging dan verzorging in de thuissituatie. Onze wijkverpleegkundige maakt samen met u een inschatting van de benodigde zorg en stelt hiervoor een zorgplan op. Aan de hand hiervan kunnen onze verpleegkundigen en verzorgenden deze zorg uitvoeren in de thuissituatie, zoals deze bij u past.
Ook voor de aanvraag voor zorg kunt u contact met ons opnemen!

Wij zorgen ook voor een schoon en leefbaar huis. U krijgt een vaste en betrouwbare hulp die samen met u gaat zorgen dat uw woning wordt schoon gemaakt, zoals u dit prettig vindt. Eventueel kunnen zij, in overeenstemming met u, ook andere (aanverwante) werkzaamheden uitvoeren die u zelf niet meer kunt. Een prettig gevoel?  Neem dan contact met ons op!

Wanneer u zorg nodig heeft in de thuissituatie, kan de wijkverpleeg-kundige met u een intakegesprek voeren om hiervoor een indicatie te stellen. Aan de hand van deze indicatie kan voor u de juiste zorg worden ingezet. Wijkverpleging en verzorging wordt vergoed vanuit uw basisverzekering van de zorgverzekeraar. Wilt u een afspraak maken voor een intake-gesprek, neem dan contact met ons op!