Hulp bij Huishouden

Soms ontstaan er momenten in het leven waarop het niet meer lukt om alleen uw huishouden te verzorgen. Ouderdom, een handicap of lichamelijke beperkingen door ziekte kunnen er de oorzaak van zijn dat het u niet meer lukt om het huishouden voldoende te doen. Amare wil u hierbij graag helpen door een vaste, betrouwbare en betrokken huishoudelijke hulp in te zetten. Dit kan met een geldige WMO beschikking vanuit uw gemeente,  WLZ beschikking van het Zorgkantoor, met een PGB of zonder beschikking op particuliere basis.

Betrouwbare huishoudelijke hulp van Amare!

Als u uw huishouden niet meer goed kunt doen, kunt u bij uw gemeente een beschikking aanvragen voor Huishoudelijke Zorg en/of Persoonlijke Ondersteuning . Na ontvangst van uw aanvraag via de Gemeente of als particuliere aanvraag nemen wij direct telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak ter kennismaking.

Aan de hand van de beschikking die de Gemeente heeft afgegeven en het plan dat u met de gemeente heeft opgesteld ten aanzien van de benodigde hulp in het huishouden, overleggen we samen met u hoe vaak en wanneer u graag zou willen dat de huishoudelijke hulp bij u thuis komt. In dit gesprek gaan we samen met u kijken op welke manier wij u bij welke activiteiten kunnen ondersteunen en hoeveel zorg er nodig is om het huishouden naar tevredenheid in te kunnen vullen. Wij gaan dan kijken welke huishoudelijk medewerkster het beste bij u past zodat u een vaste huishoudelijke hulp heeft die weet wat uw wensen en behoeften zijn. Deze afspraken leggen we samen vast in een ondersteuningsplan zodat duidelijk is wat we samen hebben afgesproken. Helder en duidelijk, zoals het hoort!

Wij werken met een vast aanspreekpunt en teamleidsters zodat u steeds met dezelfde mensen contact heeft. En dat is wel zo prettig!

Wat kunnen wij voor u doen?

  • Stofzuigen, dweilen en afstoffen
  • Dagelijkse organisatie van uw huishouden
  • Keuken schoonmaken
  • Sanitair schoonmaken
  • Ramen zemen
  • Bed verschonen
  • Het wassen en strijken van uw was
  • Overige voorkomende werkzaamheden

Amare zet zoveel mogelijk dezelfde vaste huishoudelijke hulp bij u thuis in. Natuurlijk kan het voorkomen dat u tijdens de vakantieperiode of ziekte van uw vaste hulp een andere hulp krijgt. Wij regelen dat voor u, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken! Omdat Amare zorgt… ook voor u!

Hulp nodig?

Wanneer u huishoudelijke hulp  nodig heeft in uw kunt u zich aanmelden via deze site bij “hulp nodig? “of benader ons telefonisch op 0416-760646.Voor vragen en/of advies zijn wij ook te bereiken via ons email adres: hbh@amarezorgenzo.nl

Na ontvangst van uw aanmelding via de website of telefoon wordt er op werkdagen binnen 24 uur contact met u opgenomen voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

 

Gemeente Heusden

Als u door ouderdom, ziekte of handicap zelf niet meer in staat bent om huishoudelijk werk te doen en er is niemand in uw directe omgeving die deze taken kan overnemen, kunt u contact opnemen met het wijkteam van de gemeente Heusden, team Bijeen, om Hulp bij het Huishouden aan te vragen.

Lees meer >

Gemeente Waalwijk

Als u door ouderdom, ziekte of handicap zelf niet meer in staat bent om huishoudelijk werk te doen en er is niemand in uw directe omgeving die deze taken kan overnemen, kunt u contact opnemen met het wijkteam van de gemeente Waalwijk, team WijZ om Hulp bij het Huishouden aan te vragen.

Lees meer >

HULP NODIG?

Neem contact op