WERKEN BIJ

Amare Zorg & Zo is een sterk groeiende en solide organisatie. We werken vanuit onze visie dat door vraaggestuurd, doelgericht en cliëntgericht werken waarin eigen regie en volwaardig burgerschap centraal staan de beste resultaten behaald worden met en voor onze cliënten. Informeel, professioneel, laagdrempelig en met respect voor u als mens. Omdat elke burger ongeacht wel of geen beperking recht heeft op volwaardige deelname aan de maatschappij. Maatwerk dus!

Deze prettige en effectieve wijze van persoonsgericht werken valt ook anderen in positieve wijze op, zoals cliënten, wijkteams en overige professionals. Vandaar dat wij regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega’s voor huishoudelijke zorg die onze visie en werkwijze delen en onze cliënten ook een warm hart toedragen.

Heb jij een relevante opleiding en wellicht al enige ervaring opgedaan met het werken binnen onze doelgroep? Ben je flexibel ingesteld en in het bezit van een rijbewijs met eigen auto en woonachtig binnen ons werkgebied? Of in de mogelijkheid met de fiets onze cliënten te bezoeken?
Spreekt jou het werken in een enthousiast, gemotiveerd en betrokken team je aan en sta je achter het persoonsgericht en preventief signalerend werken? Stuur dan je sollicitatie met CV en evt. pasfoto naar werkenbij@amarezorgenzo.nl ovv. sollicitatie HbH en wellicht kunnen wij jou binnenkort ook verwelkomen binnen ons team!

Heb je behoefte aan meer informatie over het werken bij Amare? Neem dan contact op met HR via tel. 0416 – 76 06 46. Doen hoor!

VACATURES

Vacature medewerker  m/v Huishoudelijke Zorg 

Onze medewerkers en cliënten zijn op zoek naar jou! Die enthousiaste, spontane en representatieve duizendpoot, die het heerlijk vind om de woonplek van onze cliënten spic – en – span te maken. Die haar of zijn hand niet omdraait voor even stofzuigen, een was aanzetten en even de badkamer sopt. Maar dat is niet het enige wat we zoeken, je hebt tevens ook een signalerende en preventieve functie. Je bent in staat om preventief te kijken naar het welzijn van onze cliënt en deze zo optimaal mogelijk te houden, waardoor deze zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Ben jij die betrokken, gemotiveerde, warme persoonlijkheid met liefst ook nog wat ervaring? Ben je flexibel, representatief, en vindt je het ondersteunen van onze cliënten een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons fijne team? Dan gaan wij met veel plezier het gesprek met jou aan! Ook als je liever meer of minder uren wil werken gaan we graag het gesprek met je aan!

Natuurlijk wil jij graag weten wat wij jou kunnen bieden! We starten met een dienstverband van een jaar conform CAO VVT ( minimaal € 1.916,52 en maximaal € 2.391,30 per maand). Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en hebben we een goede pensioenregeling.

Wat is Amare Zorg & Zo?
Een fijne organisatie met meer dan 100 medewerkers in Drunen, met hart voor onze cliënten, waarbij we vooral “gewoon goed zorgen” voor onze cliënten en medewerkers. Waarbij we ze ondersteunen bij het behouden en/ of verbeteren van hun eigen leven. Hoe eenvoudig kan het zijn… want zorgen doen we immers samen!

Dus… ben jij die leukerd, die het heerlijk vind om met onze oudere medemens om te gaan, die houdt van de afwisseling die deze job met zich meebrengt, zich als een vis in het water voelt en een luisterend oor biedt aan onze cliënten? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Is jouw belangstelling gewekt? Stuur dan je sollicitatie met cv naar werkenbij@amarezorgenzo.nl  ovv. sollicitatie HBH. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vakantiekracht Huishoudelijke zorg 

Onze medewerkers en cliënten zijn op zoek naar jou als vakantiekracht!

Voor onze lieve huishoudelijke zorg cliënten zoeken wij enthousiaste, spontane en representatieve collega’s, om tijdens de komende vakantieperiode in te vallen voor de vaste medewerkers zodat onze cliënten niet zonder hulp komen te zitten. Ben jij 17 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan, tegen een aantrekkelijk salaris conform CAO VVT van  bruto € 12,25 per uur? Of wil jij sowieso als vaste invaller onze collega’s komen ondersteunen, op die dagen dat je bijvoorbeeld vrij bent of lesuitval hebt, we horen het graag van je!

Neem contact op met onze HR collega’s voor meer informatie of stuur je sollicitatie direct naar werkenbij@amarezorgenzo.nl ovv sollicitatie HBH Vakantiekracht. We gaan met plezier het gesprek met je aan!

Flexpool medewerkers Huishoudelijke zorg 

Heb jij ervaring in de huishoudelijke zorg, ben je student, herintreder en op zoek naar een leuke job in onze flexpool HBH? Dan zoeken wij jou!

Ben jij die enthousiaste, spontane en representatieve duizendpoot, die het heerlijk vind om de woonplek van onze cliënten spic – en – span te maken? Die haar of zijn hand niet omdraait voor even stofzuigen, een was aanzetten en even de badkamer sopt. Maar dat is niet het enige wat we zoeken, je hebt tevens ook een signalerende en preventieve functie. Je bent in staat om preventief te kijken naar het welzijn van onze cliënt en deze zo optimaal mogelijk te houden, waardoor deze zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Ben jij die betrokken, gemotiveerde, warme persoonlijkheid met liefst ook nog wat ervaring? Ben je flexibel, representatief, en vindt je het ondersteunen van onze cliënten een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons fijne team? Dan gaan wij met veel plezier het gesprek met jou aan! Omdat je in de flexpool werkzaam bent zullen dagen en tijden uiteraard wisselen.

Je bent onderdeel van een heel fijn team van meer dan 100 medewerkers, waarin je in subteams voor elkaar invalt in het geval van verlof of ziekte. Je kunt solistisch werken maar bent ook een teamplayer. Zo zorgen we er samen voor dat onze cliënt niet zonder hulp komt te zitten!

Dus… ben jij die leukerd, die het heerlijk vind om met onze oudere medemens om te gaan, die houdt van de afwisseling die deze job met zich meebrengt, zich als een vis in het water voelt en een luisterend oor biedt aan onze cliënten? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Natuurlijk wil jij graag weten wat wij jou kunnen bieden! We starten met een dienstverband van een jaar conform CAO VVT ( minimaal € 1.916,52 en maximaal € 2.391,30 per maand). Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en hebben we een goede pensioenregeling.

Is jouw belangstelling gewekt? Stuur dan je sollicitatie met cv naar werkenbij@amarezorgenzo.nl  ovv. sollicitatie HBH Flex. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

ZORG NODIG?

Neem contact op